FAQ wagenbelettering
Hoeveel kost een belettering om mijn voertuig?
Elke ontwerp is uniek en dus ook varierend in ontwerpuren, materiaal en afmetingen. Dus ook verschillend in prijs.
Voorbeelden met prijsindicaties kunnen we u doormailen zodat je reeds een idee krijgt welk budget je hieraan wilt spenderen.

Hoe lang zal de belettering om mijn voertuig blijven?
Westsign werkt uitsluitend met hoogwaardige folies en de originele fabrieksinkten. Kwaliteit, kleurechtheid, helderheid en contrast worden op die manier optimaal gewaarborgd.
De gemiddelde levensduur van een belettering is ± 5 jaar. Dit wil dus zeggen dat de levensduur de duur van uw reclamecampagne ruimschoots zal overstijgen.
FAQ Spandoeken
Wat zijn de beperkingen in afmetingen voor spandoeken?
Spandoeken hebben op zich geen beperking in afmetingen. Indien de breedte breder is als 4,5 meter dan lassen we het tweede deel aan het eerste. Vanaf enige afstand is deze las niet zichtbaar.

Wat is de duurzaamheid van een spandoek?
Beprinte pandoeken zijn bedoeld als promotionele toepassing. Door de lage kost van deze spandoeken zullen de kleuren sneller verkleuren als bijvoorbeeld een gelamineerd paneel. De verkleuring van het beeld is ook afhankelijk van verschillende factoren. Bv als het doek een volledige dag in de zon staat zal deze sneller verkleuren als een doek die in de schaduw staat. Een doek dat op een dak ligt zal ook sneller verkleuren als een doek dat vertikaal gemonteerd is. De gemiddelde levensduur van een kleurenprint op een sapndoek is ± 1,5 a 2 jaar vooraleer er verkleuring kan optreden.

Hoe lang duurt het na mijn bestelling dat het spandoek klaar is?
Leveringstermijn is gemiddeld 5 a 10 werkdagen.

In welke kwaliteit moet ik mijn bestand aanleveren?
Het meest idiale bestand is een gevectoriseerd bestand. Hierbij zal er bij vergroting geen kwaliteits verlie optreden.
BaSpandoeke met foto's worden het best aangeleverd op een resolutie van 72 dpi op ware grootte. Als het doek vanaf grootte afstand zal bekeken worden mag resolutie lager zijn.
FAQ fotopanelen
Hoe groot kan mijn foto maximuum geprint worden?
Onze printer kan panelen printen met een maximuum afmeting van 1550x3000mm of 3000x1550mm.